Naslov

Zgornje Gameljne 20, 1211 Ljubljana-Šmartno

Telefon

+386 31 339 419

Email

info@vaco.si

Socialna omrežja

V današnji digitalni dobi, kjer so podatki kraljevali in občutljive informacije postajajo vse bolj ranljive, smo tu, da vam zagotovimo zanesljive storitve varnega uničenja, ki presegajo zgolj tehnične vidike in poudarjajo varnost, sledljivost ter skladnost z najstrožjimi regulativami.

Celovito uničenje digitalnih medijev

Ponujamo strokovno in varno uničenje vseh vrst digitalnih medijev, vključno s CD/DVD-ji, disketami, varnostnimi trakovi, USB ključi, pomnilniškimi karticami in trdimi diski. S posebnim poudarkom na varnosti in zasebnosti strank, izvajamo postopke, ki preprečujejo morebitno obnovitev podatkov.

Naša specializirana ekipa izvaja postopke, ki uporabljajo najnovejšo tehnologijo, preprečujejo možnost obnovitve podatkov ter ohranjajo popolno zaupnost vaših informacij.

Naše prednosti:

1. Vrhunska Varnost: zagotavljamo najvišje standarde varnosti pri uničenju digitalnih medijev. Naša specializirana ekipa izvaja postopke, ki uporabljajo najnovejšo tehnologijo, preprečujejo možnost obnovitve podatkov ter ohranjajo popolno zaupnost vaših informacij.

2. Prilagojene Rešitve za Vsako Podjetje: Razumemo, da se potrebe podjetij razlikujejo. Zato se prilagodimo specifičnim zahtevam vsakega podjetja. Ne glede na obseg ali vrsto medijev, smo tu, da vam ponudimo optimalno prilagojeno storitev.

3. Sledljivost in Transparentnost: Spremljamo vsak korak v procesu uničenja in zagotavljamo popolno sledljivost. Na voljo vam je dokumentacija vsakega uničenja, vključno s potrdilom o uničenju in podrobnim poročilom, ki vam omogočata vpogled v izvedene storitve.

4. Skladnost z Regulativami: V našem poslanstvu je zagotavljanje popolne skladnosti z najpomembnejšimi regulativami, kot so SOC2 in HIPAA-HITECH. S tem zagotavljamo, da so vaši postopki uničenja v skladu z najvišjimi standardi varstva podatkov.

Zaupajte varnemu in strokovnemu uničenju digitalnih medijev. Varujemo vaše podatke in zagotavljamo skladnost z najvišjimi standardi varnosti. Z nami boste lahko mirni, da so vaši podatki trajno in varno uničeni.

Postopek uničenja digitalnih medijev:

  1. Svetovanje in ponudba: Stopite v stik z nami preko obrazca na spletni strani ali preko telefona za brezplačno oceno in svetovanje.
  2. Prilagodljivost storitev: Naša ekipa bo prilagodila postopek uničenja glede na vrsto medijev in vaše specifične zahteve.
  3. Varno uničenje: Izvedemo varno uničenje na kraju samem ali v naših varnih prostorih, odvisno od vaših želja.
  4. Certifikati in poročila: Po končanem postopku prejmete potrdilo o uničenju in podrobno poročilo o izvedenih storitvah.