Naslov

Zgornje Gameljne 20, 1211 Ljubljana-Šmartno

Telefon

+386 31 339 419

Email

info@vaco.si

Socialna omrežja

V Sloveniji vsako leto porabimo 1,5 milijona ton kartona in papirja. Odpadni karton je obsežen, vendar se zlahka reciklira.

Številna podjetja kot stranski produkt vsakodnevnega poslovanja proizvajajo komercialne odpadne kartonske materiale. Čeprav je nastajanje teh poslovnih odpadkov pogosto neizogibno, pa njihovo odlaganje na odlagališčih ni. V fazi predelave se embalaža razgradi na osnovne vlaknine, ki se nato uporabijo za izdelavo nove kartonske embalaže ali drugih papirnatih izdelkov. Večino kartona je mogoče reciklirati štirikrat ali petkrat.

Naša storitev zbiranja baliranega kartona za podjetja je hitra in učinkovita, 100 % zbranega kartona pa je recikliranega.

VAČO je eno izmed vodilnih podjetij za recikliranje valovitega kartona v Sloveniji in lahko vašemu podjetju pomaga pri doseganju trajnostnih ciljev, hkrati pa predstavlja stroškovno nevtralno ali celo dobičkonosno dejavnost in sprosti dragoceni skladiščni prostor.

Naši predani skrbniki bodo organizirali hiter in učinkovit odvoz baliranega odpadnega kartona s katere koli lokacije po vsej državi.