Naslov

Zgornje Gameljne 20, 1211 Ljubljana-Šmartno

Telefon

+386 31 339 419

Email

info@vaco.si

Socialna omrežja

Ravnanje z odpadnim papirjem je eden izmed ključnih korakov k ohranjanju okolja in naravnih virov. Odpadni papir je ena izmed najpogostejših vrst odpadkov, ki se pojavlja v vsakdanjem življenju, od pisarniških dokumentov pa vse do embalaže. Pomembno je, da se zavedamo vpliva, ki ga ima pravilno ravnanje z odpadnim papirjem na naš planet.

V primeru, da pri vaših vsakodnevnih dejavnostih nastajajo velike količine odpadnega komercialnega papirja, boste razumeli pomen recikliranja le tega. V našem obratu za recikliranje papirja v Ljubljani imamo možnost obdelave različnih vrst papirja, vključno s pisarniškimi odpadki, odpadki iz tiskalnikov, papirnimi odpadki iz maloprodaje in drugimi. V podjetju VAČO prevzamemo, varno uničimo in recikliramo vaš odpadni papir. Nudimo vam hitro odzivnost po celotni državi.

Če iščete ponudnika za recikliranje pisarniškega papirja ali odstranjevanje papirja v razsutem stanju, smo pravi naslov za vas.

Postopek odkupa in odvoza odpadnega papirja:

  1. Ločevanje papirja: Papir ločite od drugih vrst odpadkov, kot so plastika, steklo in kovine. Kakovostno ločevanje močno olajša reciklažni proces.
  2. Zbiranje in shranjevanje: Papir lahko shranjujete v zabojnike, vrečke ali škatle.
  3. Dogovor za odvoz: Uskladitev vseh podrobnosti glede odvoza z našimi strokovnjaki (količina odpadnega papirja, datum, kraj, način transporta).
  4. Odkup in odvoz: Po prevzemu vaš odpadni papir stehtamo in izračunamo točno ceno odkupa.
  5. Potrdilo o oddaji: Prejeli boste potrdilo, ki potrjuje oddajo odpadnega papirja.